Binnen 24 uur tickets verkopen? Vraag info aan

HET ULTIEME REGISTRATIEPROCES

Wij beloven dat onze digitale tools jouw registratie-proces optimaliseren. Van de registratie tot de payment en van het maken van een gepersonaliseerd programma tot het inscannen van workshops tijdens je evenement. Door de integratie met onze andere tools begeleiden we jouw bezoeker van registratie tot evaluatie! Neem contact op

SCANNEN EN INCHECKEN

Walldo stuurt na registratie automatisch e-tickets naar je deelnemers. Het ticket bevat een QR-code die gescand kan worden bij de entree van de locatie. Een digitale tijdstempel wordt bij het scannen direct genoteerd.

LIVE BADGE PRINTING

Bespaar tijd en combineer het scannen van de e-tickets met live badge printing. Bij het inchecken kun je direct persoonlijke stickers printen die je hosts eenvoudig op een eigen ontworpen badge plakken.

Features

EVENT WEBSITE

Integreer onze module in een bestaande website of laat ons een website voor jouw evenement maken.

PERSOONLIJK PROGRAMMA

Laat deelnemers zelf hun programma samenstellen.

NOTIFICATIES & REMINDERS

Stuur via het beheerderssysteem notificaties en reminders uit.

PERSOONLIJK WELKOM

Toon namen en selfies van je gasten direct op de schermen bij ontvangst.

PAYMENTS

Direct afrekenen via de meest gangbare betalingsmethode.

INTEGRATIE

Koppel Walldo aan onze andere digitale tools en voeg toffe evenement belevingen toe.

FLEXIBEL REGISTRATIE FORMULIER

Creëer een formulier, koppel dit aan je website en verstuur direct tickets voor je evenement! Voor zowel kleine als grote evenementen, meerdere dagen of slechts voor één middag. Met Walldo registreer je heel eenvoudig bezoekers voor jouw evenement!

ONLINE TICKETS

Maak het evenement vanaf het eerste moment persoonlijk! Met Walldo kan je alle bezoekers direct van een e-ticket voorzien. Daar is meteen een persoonlijk programma met alle vooraf gekozen sessies in opgenomen. Ideaal voor zowel organisatoren als gasten van het evenement!

MEER WETEN?

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Neem contact op